Individuel terapi

Emotionsfokuserede individuelle samtaleforløb

Emotionel indsigt – Psykoterapeut Pernille Svane – Højdevej 34, 2670 Greve – Tlf: 52 50​ 57 77​

En selvkærlig vej til at komme videre

Samtaler hos mig hjælper dig, når du oplever, at livet gør ondt – og du ønsker en selvkærlig vej til at komme videre i det, som synes meningsløst eller svært.

I samtalerne har du mulighed for at få sat ord på alt, hvad der fylder hos dig her og nu.

Det kan være en følelse af, at dit liv føles uoverskueligt, at nogle situationer er svære at håndtere, at du ikke helt føler du slår til, eller at du bare ikke er særlig glad. Måske ved du allerede godt, at der er situationer, der kan få dig til at reagere uhensigtsmæssigt, og måske oplever du igen og igen at falde tilbage i gamle mønstre, som du ikke kan se dig ud af. Måske mærker du gentagende angst, depression eller manglende tillid til dig selv.

Der kan være mange forskellige grunde til ønske om forandring. Ved individuel terapi skaber vi et trygt rum, hvor vi sammen undersøger det hele, og derefter samler vi brikkerne, så du opdager og forstår dig selv med nye briller.

Jeg holder til i Greve, men har også haft mange klienter til individuel terapi fra bl.a. Solrød, Køge og omegn. 

Formål og fokus under samtalen

I samtalerne til individuel terapi bestræber jeg mig på, at skabe et trygt og uformelt rum, hvor du, i dit eget tempi, kan bringe ting op, som du ønsker at få hjælp til at forstå og folde ud i et større perspektiv. Jeg lytter til dig uden nogen form for dom eller bebrejdelser.

Jeg vil gøre mit bedste for at være nærværende, åben og nysgerrig efter at lære hele dig at kende, og på at forstå dine grunde til at gøre, tænke og føle som du gør. Alle mennesker gør deres bedste for at have det godt, og har en god grund til at handle som de gør.​

En klog psykologisk teoretiker, Leslie Greenberg, siger: ”one cannot leave a place until one has arrived at it”

​​Sagt med andre ord: Først når du virkelig tør erkende det som det er, og har været din virkelighed, og mærket hvad det har betydet og gjort ved dig, bliver du i stand til at transformere dig – og finde hen til det sted, hvor du virkelig kan og tør stå ved hele dig. Det handler individuel terapi om.


​Mit fokus er både på dine fortællinger, dine tanker, dine følelser og kroppens reaktioner undervejs i samtalerne. Alt der dukker op i dig undervejs, må være der med alt hvad du er og føler. Stille og roligt ser vi sammen på det, der kan ligge bag de symptomer du har og døjer med.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM INDIVIDUEL TERAPI

Kontakt

Emotionel indsigt

​Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

F​​å hjælp til vejen videre ​

Ve​d Psykoterapeut Pernille Svane

​Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig. 

Du kan ringe til mig på telefon 52 50 57 77 eller sende en e-mail til pernille@emotionel-indsigt.dk

Du kan også benytte kontaktformularen.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

FIND MIN KLINIK PÅ ADRESSEN

Højdevej 34, 2670 Greve

PERNILLE VIKTORIA SVANE NØRGÅRD​

CVR​: 36329351